Activiteiten

Shorttrack Alkmaar organiseert en neemt regelmatig deel aan activiteiten voor en door shorttrackers binnen en buiten Nederland. Inschrijven voor verschillende activiteiten kan met de onderstaande digitale formulieren of via de webwinkel van Shorttrack Alkmaar.

International shorttrack competition Paris

Altijd al eens in het buitenland een wedstrijd willen rijden, de Eiffeltoren zien en heerlijk stokbrood eten samen met je clubgenoten? Dan is dit je kans!

Namens Union Sportive Fontenaysienne, Fontenay sous Bois in Parijs is Shorttrack Alkmaar met maximaal 14 deelnemers uitgenodigd om deel te nemen aan de Franse nationale wedstrijd op 4 en 5 februari in Parijs. Shorttrackers met wedstrijdervaring bij zowel de regiocompetitie als de KNSB-Cup zijn van harte welkom.

Voorlopig programma

  • Vrijdag 3 februari 8:00 vertrek met de auto richting parijs, na aankomst Parijs bekijken
  • Zaterdag 4 en zondag 5 februari deelname shorttrackwedstrijd (hopelijk zaterdagavond nog naar het centrum van Parijs). 
  • Zondagavond 5 februari tussen 21:00-22:00 aankomst in Alkmaar

Voorlopige begroting voor deelname, inclusief wedstrijd, overnachtingen en maaltijden wordt geschat op € 255 per persoon

Inventarisatieformulier

Wanneer je nu intekent via het inventarisatieformulier, gaat de organisatie ervan uit dat je meegaat en wordt er een plek voor je gereserveerd. Graag voor 10 november inschrijven, zodat wij kunnen gaan uitzoeken wat er precies mogelijk is met betrekking tot accommodatie etc.

Met hartelijke groet,
Activiteitencommissie STA