Activiteiten

Shorttrack Alkmaar organiseert en neemt regelmatig deel aan activiteiten voor en door shorttrackers binnen en buiten Nederland. Inschrijven voor verschillende activiteiten kan met de onderstaande digitale formulieren of via de webwinkel van Shorttrack Alkmaar.

Verenigingsdag 2022

Zaterdag 10 september 2022 organiseert Shorttrack Alkmaar een kano-activiteit en barbecue op Scouting kampeereiland Jisp.

Programma
13:00 Ontvangst met koffie, thee, limonade en wat lekkers

13:30 Kanoën met een routekaart
15:30 Activiteit op het eiland
18:00 Barbecue
20:00 Gezamenlijk opruimen

We nemen de routekaart door en gezamenlijk stappen we in de twee persoons kano’s en peddelen we door het Jisperveld. Na deze in- en ontspannende activiteit is er gelegenheid tot socializen, zwemmen, vuurtje stoken, terwijl de barbecue in voorbereiding is.
 
Aanmelden kan tot en met zondag 4 september via de webwinkel.
 
Dieetwensen
Graag dieetwensen in de bestelnotities in de webwinkel vermelden of e-mailen naar info@shorttrackalkmaar.nl
 

Tarief:
€ 20,– per persoon

Locatie:
Scouting kampeereiland Jisp
Molenpad
1546 LC Jisp

Herfsttrainingskamp Luxemburg

Na het succes van het eerste herfsttrainingskamp in 2021 organiseert Shorttrack Alkmaar in de komende herfstvakantie weer een trainingskamp in Luxemburg! De herfstvakantie is van 14 tot en met 21 oktober 2022.

Op dit moment zijn de details met betrekking tot de ijstijden en de samenwerking met shorttrack Luxemburg nog niet geheel uitgewerkt omdat er nogal wat interne wisselingen zijn geweest binnen de vereniging. Wij hebben er voldoende vertrouwen in dat dit meer dan goed komt en willen de inschrijfprocedure nu opstarten zodat we tijdig een accommodatie kunnen boeken. Deze inschrijving is ter inventarisatie van het aantal deelnemers, de definitieve inschrijving volgt wanneer de details bekend zijn.

Het kamp zal in het teken staan van trainen, MTB – land – cornerbelt en shorttrack.

Voorlopige begroting voor het kamp, inclusief toegang tot de ijsbaan, trainingen, activiteiten en maaltijden is 299 euro.

Inventarisatieformulier

Wanneer je nu intekent via het inventarisatieformulier, gaat de organisatie ervan uit dat je meegaat en wordt er een plek voor je gereserveerd.