Activiteiten

Shorttrack Alkmaar organiseert en neemt regelmatig deel aan activiteiten voor en door shorttracker binnen en buiten Nederland. Inschrijven voor verschillende activiteiten kan met de onderstaande digitale formulieren.

Inschrijfformulier KNSB zomertrainingsdag

De KNSB organiseert in samenwerking met Niels Kerstholt en het KNSB Talent Team Midden-Oost een zomertrainingsdag voor shorttrackers uit regio midden. Deze dag, met droogtraining en één of twee ijstrainingen vindt plaats op vrijdag 13 augustus 2021 van 10:00 tot 17:00.

Aanmelden kan tot en met donderdag 15 juli via het onderstaande digitale aanmeldformulier. U ontvangt een bevestiging van de aanmelding via een e-mail van ons wedstrijdsecretariaat.

Inschrijfformulier Oberstdorf Shorttrack Summercamp 2021

Van zaterdag 31 juli t/m zaterdag 7 augustus wordt de 10de editie van het Oberstdorf Shorttrack Summercamp georganiseerd in Oberstdorf Duitsland. Er wordt elke avond een training op het ijs aangeboden en 3 maal een training in de ochtend. Naast de gezellige ontvangst Barbeque, worden er een Bergloop, Biathlon, sportief en recreatief evenement, shorttrackwedstrijd en afsluitingsdiner georganiseerd. 

Aanmelden kan tot en met donderdag 8 juli via het onderstaande digitale aanmeldformulier of door een e-mail te sturen naar ons wedstrijdsecretariaat. 

U ontvangt een bevestiging van de aanmelding via een e-mail van ons wedstrijdsecretariaat.