Vrijwilligers

De basis van een goed functionerende sportvereniging wordt gevormd door de vrijwilligers binnen de vereniging. Shorttrack Alkmaar heeft een dagelijks bestuur, bestaande uit een voorzitter, vice voorzitter, secretaris en een penningmeester. Dit bestuur wordt ondersteund door verschillende commissies welke specifieke taken uitvoeren om de vereniging inhoud te geven. Zowel op als naast het ijs is er een groep enthousiaste trainers welke hun expertise inzetten voor de beleving van de sport shorttrack voor iedereen.

Functies binnen de organisatie, met name het bestuur, van Shorttrack Alkmaar vragen betrokkenheid van een jaar. Binnen commissies zijn ook veel functies voor een korte periode, zoals het organiseren van wedstrijden, evenementen en helpen bij een shorttrackwedstrijd. Voor vaste juryleden willen wij op termijn een opleiding tot basis jury shorttrack bieden.

Ook interesse om Shorttrack Alkmaar draaiende te houden? Neem contact op met info@shorttrackalkmaar.nl en laat ons weten op welke punten je iets voor ons wil betekenen.