Aanmelden WhatsApp-groepen STA

Meld je aan voor de WhatsApp-groep om direct op de hoogte te blijven. Stuur een e-mail info@shorttrackalkmaar voor een uitnodiging.

Let op dat je telefoonnummer bekend is bij iedereen die lid is van de WhatsApp-groep.


Dagelijks bestuur

Voorzitter: Roland, E-mail mij

Vice voorzitter: Vacant

Secretaris: vacant, E-mail mij

Tweede Secretaris: –

Penningmeester: Ronald E-mail mij

Tweede penningmeester: Theo


Trainers

Hoofdstrainers: Ronald, Krista

Hulptrainers: Fenne, Ilona, Jenti, José, Maartje, Luuk en Marc

E-mail mij


Commissies en overige functies

Wedstrijd-secretariaat: Roland, E-mail mij

Ledenadministratie: Krista E-mail mij

Webbeheer: Gillian, E-mail mij

Social media: Jenti, Claretta, E-mail mij

Activiteiten: Jenti, Anita, José, E-mail mij


Vrijwilligers

De basis van een goed functionerende sportvereniging wordt gevormd door de vrijwilligers binnen de vereniging. Shorttrack Alkmaar heeft een dagelijks bestuur, bestaande uit een voorzitter, vice voorzitter, secretaris en een penningmeester. Dit bestuur wordt ondersteund door verschillende commissies welke specifieke taken uitvoeren om de vereniging inhoud te geven. Zowel op als naast het ijs is er een groep enthousiaste trainers welke hun expertise inzetten voor de beleving van de sport shorttrack voor iedereen.
Functies binnen de organisatie, met name het bestuur, van Shorttrack Alkmaar vragen betrokkenheid van een jaar. Binnen commissies zijn ook veel functies voor een korte periode, zoals het organiseren van wedstrijden, evenementen en helpen bij een shorttrackwedstrijd. Voor vaste juryleden willen wij op termijn een opleiding tot basis jury shorttrack bieden.

Ook interesse om Shorttrack Alkmaar draaiende te houden? Neem contact op met info@shorttrackalkmaar.nl en laat ons weten op welke punten je iets voor ons wil betekenen.

© 2024 Shorttrack Alkmaar. Alle rechten voorbehouden.