Seizoen 2021-2022

Met een lidmaatschap van Shorttrack Alkmaar mag je deelnemen aan de shorttracktrainingen van onze vereniging.

  • Jaarlijks lidmaatschap € 36,-
  • 1 kwartaal € 12,-

Inhoud lidmaatschap: verzekering via de KNSB, trainersvergoeding, onderhoud en huur van de baanbeveiliging, materiaal zoals uitleen shorttrackhelmen, beschermende kleding en lesmateriaal.

Lidmaatschap wijzigen

Een jaarlijks lidmaatschap dient schriftelijk opgezegd te worden voor 30 juni van het lopende seizoen via ledenadministratie@shorttrackalkmaar.nl

Een lidmaatschap voor 1 kwartaal verloopt automatisch na het betreffende kwartaal.

Lidmaatschap voor deelname aan shorttrack

Een lidmaatschap kopen kan via de webwinkel of via het formulier lid worden.

Shorttrack Alkmaar heeft besloten om in kwartalen te werken om meer flexibiliteit te bieden aan sporters met bijvoorbeeld wisselende schoolroosters, werkroosters of seizoensporten. Aanmelden voor een shorttrackabonnement kan door het aankopen van het gewenste kwartaal in de webwinkel. Neem contact met ons op de mogelijkheden voor een aangepast abonnement.

Lidmaatschap voor deelname aan College

Voor deelname aan één van onze colleges is het voldoende om in bezit te zijn van een lidmaatschap bij een schaatsvereniging aangesloten bij de KNSB. Ook is er een lidmaatschap voor 1 kwartaal beschikbaar om bijvoorbeeld deel te kunnen nemen aan het zomercollege.

Inschrijven voor een college kan door het betreffende college aan te schaffen in de webwinkel, waar ook het lidmaatschap voor 1 kwartaal beschikbaar is.

Lidmaatschap voor deelname aan Starterspakket

Voor het starterspakket meldt Shorttrack Alkmaar de deelnemer aan bij de KNSB als aspirant sporter.

Voor het inschrijven voor het starterspakket neem contact met ons op. De 4 data van het starterspakket zal worden gepland. Het passen van de schaatsen kan meestal ruim een half uur voor de eerste les.

© 2024 Shorttrack Alkmaar. Alle rechten voorbehouden.